top of page
  • Slimteam

Tips voor Koningsdag
Bijna is het Koningsdag! De een gaat het uitbundig vieren en de ander is gewoon aan het werk en geeft er misschien wel niks om. Wij willen jullie graag wat handige tips geven voor als jij op een Koningsdag vrijmarkt staat of deze dag toch wat uitgebreider gaat vieren.


Tip 1 : Zorg ervoor dat je je dag goed start! Een goed ontbijt met voldoende voedingstoffen is echt een must. Bewust zijn van je ontbijt; dat wil zeggen, weet wat je eet; zorg voor fruit en groentes erbij en denk aan de kleurtjes van de regenboog! Lekker veel vitamines.


Tip 2: Zodra je gaat starten met alcohol; drink dan ook voldoende water tussendoor. Wissel het af. Alcohol droogt namelijk uit, en de bekende kater voorkom je door echt voldoende water hierbij te drinken!


Tip 3: Ga je naar een feest of braderie, dan zul je waarschijnlijk weinig voedzaam eten onderweg tegenkomen. Hierbij is een goede planning ook weer the key! Bereidt 's ochtends iets te eten voor wat handig is om mee te nemen, zodat je niet de hele dag aan de frietkraam hangt!


Tip 4: Belangrijk is om op deze feestdag te genieten; bereidt voor wat kan en wat je niet kunt controleren laat je los. Raak vooral niet in de paniek en na 1 dag is er echt niks verpest. We komen niet aan van 1 pizza en vallen niet af van 1 salade. Het gaat uiteindelijk om een langere periode en hierin is balans mega belangrijk. Ga jezelf niks ontzeggen, want dan krijg je er juist MEGA veel zin in. De dag erna pak je gewoon je doelen weer goed op!


Heb je hulp nodig bij je doelen? Kom eens vrijblijvend kletsen onder het genot van een kop Slimtea.

Geniet van je Koningsdag!

Liefs Do & Nicolle25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page