top of page
  • Slimteam

Hoe verander jij je frequentie?
Vandaag zat er een zeer lieve dame tegenover ons op kantoor. Het lukte haar maar niet om af te slanken. Ze bleef weer hangen. En ja, ze had ook nog eens frietjes gegeten afgelopen week. Ik schrok hier een beetje van. We helpen haar al een tijdje en ze mag zeker frietjes eten. Uiteraard niet dagelijks maar we verbieden het absoluut niet. Ik voelde haar teleurstelling om de cijfers. Maar om die reden hebben we ook een haat-liefde verhouding met die cijfers. Want het is zoveel meer dan alleen maar de feitelijke cijfers.


Je kunt echt gewicht vasthouden doordat je zo boos en teleurgesteld bent en extreem streng bent voor jezelf. Je kunt met zoveel dingen nog worstelen waardoor het afslanken gewoonweg niet lukt. En als je dan ook nog eens boos wordt op jezelf vanwege eenmalig frietjes, dan vind ik dat heel erg. Je mag liever voor jezelf gaan worden, veel liever! Omarmen hoe je nu bent, en voelen welke kant je uit wil en hoe jij je wil voelen. Dit mag je nu al gaan uitstralen.


Let maar eens op wat er gebeurt als je vrolijk tegen mensen zegt "goedemorgen". Wat voor een uitwerking dat heeft. Het klinkt vaag, maar wees eens zo lief voor jezelf als je tegen een ander zou zijn. Zou jij op een ander boos zijn als hij of zij een keer friet had gegeten? Waarom zo streng zijn voor jezelf? Tuurlijk.... het klopt we moeten minder binnen krijgen en meer verbranden om af te slanken. Maar dat lukt niet in een lichaam wat alleen maar stress heeft en daarmee bezig is. En als ik iets niet mag... Dan is er juist ergens een stemmetje wat dat juist wel wil.


Dus... huiswerk! Zorg dat jij je beter in je lichaam voelt. En begin daar al mee door aan je frequentie knop te draaien. En dat kun je ieder moment doen. Dus laten we samen nu beginnen.


Hier wat tips om op een vele leukere en gezellige frequentie te leven en dan ook die leuke mensen om ons heen aan te trekken.


1. Kies voor liefde! De hoogste frequentie die er bestaat. Liefde voor jezelf en richting anderen.

2. Douche en spoel alle ongewenste energieën van je af. Kies voor een heerlijke douchegel en wees trots op hoe je NU bent.

3. Haal de natuur in huis. Kies voor vrolijke bloemen of een mooie plant.

4. Ga de natuur in. Wandel of fiets.

5. Eet echte voeding. Zoals groente, fruit, pitten en noten.


En zeg echt veel vaker met een lach op je gezicht "goede dag" tegen mensen.

Dan ontstaan er hele fijne gesprekken.


Veel liefs,

Slimteam

Nicolle & Do
27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page