top of page

Is de Kerstvakantie al voorbij?Is de Kerstvakantie al voorbij? Ja want dan begin ik echt...

Kerstboom eruit, vakantie voorbij, kinderen weer naar school. Wat een excuses, maar toch voel ik het zo. Alsof het dan ook echt weer kan.


Gisteren was zo een dag, vol goede moed begonnen. 's Middags naar de bios met de kids, ik had van tevoren goed geluncht, dus trakteerde mezelf op een lekkere cappuccino. Je voelt dan ook echt dat je geen zin hebt in chips of popcorn. Want ik had de hele ochtend en begin van middag al goed en voldoende gegeten en gedronken. Ik kon het makkelijk weerstaan.

Helaas werd de film verstoord door een belletje van de huisarts. Ik had s'ochtends bloed laten prikken en hier was de uitslag niet ok̈́e van. Met spoed naar de SEH. 6 uurtjes gezeten, onderzoeken gehad en om 22.00 uur s'avonds het verlossende antwoord. Alles is goed, je mag naar huis !

Pfff zenuwslopend, dit had ik allemaal niet gepland. Opeens drink je niks van de zenuwen, ik had geen eten bij me en van eten uit de automaat werd ik niet vrolijk en de wachtkamer had ik ook al van alle kanten gezien.

Uiteindelijk toen we konden gaan toch maar gemakkelijk bij de Mac Donalds langsgegaan....

Zo zie je hoe die dagen kunnen lopen.


Vandaag is het donderdag, ik had kunnen denken: ach, ik start maandag wel weer. Maar gezondheid is iets wat je jezelf iedere dag moet bieden. Ik gooi niet de handdoek in de ring en wacht tot maandag. Vandaag gaan we gewoon verder. En als we de focus leggen op gezond en fit zijn komt afslanken echt vanzelf !!


Ik heb wat tips voor jou, waar je nu al mee aan de slag kan, zodat je toch al goed voor jezelf gaat zorgen: -Drink voldoende water ! Heb je hier moeite mee? Reageer op deze blog! Wij hebben hier namelijk een super handig pakketje voor. -Eet volwaardige maaltijden. Zorg voor voldoende eiwitten, vetten en koolhydraten. Eet lekker rauwkost bij de maaltijden of de komkommer tip van onze Nicolle. -Kleed jezelf leuk en verzorg je lekker. Je voelt je hierna top ! -Maak een planning voor aankomende week. Weet wat je eet ( we hebben hier een app voor ), doe je boodschappen op tijd en plan je bewegingsmomenten in.

Geniet nog even van de vakantie met kids, maar stel niet uit en zorg goed voor jezelf.

Het is een cadeautje wat je later uitpakt.


Liefs Do11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page