top of page
  • Slimteam

Meer plezier in de slaapkamer

Bijgewerkt op: 18 feb. 2022

Hoe je door afslanken meer plezier kunt beleven
Herken je dat? Op Insta zie je alleen maar knappe meiden, mooie lichamen, stralende lach, en je vult in dat ze ook een fijn seksleven hebben? Je vindt het zelf helemaal niet fijn om jezelf totaal bloot te geven vanwege de extra kilo’s? Dat je libido echt minder is en het allemaal niet meer zo hoeft? Iedereen is knapper en mooier en jij ziet en voelt alleen de minpunten aan jezelf. En als je dan seks hebt, dan liever met het licht uit of dimlicht?


Dit onderwerp leeft gigantisch maar we spreken er niet vaak over! Want… de bedankjes van partners wanneer hun man of vrouw aan het afslanken is gaan meestal wel over dit onderwerp. Ze vertellen dan lachend en trots dat het ook op de slaapkamer veel leuker is geworden. Het voelt niet sexy als een veter strikken een opgave is, en ook niet als je buiten adem bent wanneer je de trap op bent gelopen. Het heeft zoveel impact op alles. Maar lieve jij, je bent al mooi en zie dat ook. Aan de slag gaan met je leefstijl heeft als bijkomstigheid afslanken maar ook meer zin krijgen in seks! Waarom:


- Je krijgt meer energie door gezond te eten

- Minder lichaamsvet is bevorderlijk voor je libido

- Je had onbewust een hekel aan je flinkere lijf en voelde je niet op je gemak

- Je zit weer in een positievere flow

- Meer balans in je hormonen die mega invloed hebben

- Je krijgt minder lust remmende E-nummers binnen

- Je krijgt veel minder suiker binnen die je normaal ook libido en levensenergie kosten

- Je voelt je trotser en wil dit heel graag met iemand delen


Maar alvast de allerbelangrijkste tip! Pak die negatieve gevoelens en gedachtes over jezelf aan. Neem dit serieus. Werk aan een veel beter zelfbeeld. Wat zou jou helpen om je goed te voelen over jezelf? Heb je genoeg aan een luisterend oor, een heerlijke wandeling, een fijn bad. Plan eens af en toe niks, en doe dan eens wat jij graag wil. Besteed aandacht aan je uiterlijk. Ook al hoef je nergens heen, hoe voel jij je als je toch al rondloopt in een leuke kleding set? Focus je echt op de positieve dingen aan je lichaam, je stralende lach, de twinkel in je ogen, mooi decolleté en benadruk juist dat waar jij je zeker bij voelt. Jij voelt je dan sexy! Nou, dan ben je al een heel eind op weg!

Alles wat we willen is er morgen of zelfs vandaag nog. Maar voor afslanken moet je echt goed voor jezelf gaan zorgen en zakt de motivatie vaak omdat er niet direct resultaat is. Blijf vooruitkijken, en zie wat voor blijvende mooie impact het heeft om goed voor jezelf te zorgen. En het resultaat na 1 maand… hoe mooi is het resultaat dan na 12 maanden? Je moet ergens beginnen.


Veel liefs,

Slimteam
68 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

留言


bottom of page