top of page

Na de feestdagen begin ik echt!Hallo lieve lezer,


Zoveel zin in de feestdagen maar nog zoveel “to do” lijstjes in mijn hoofd. Ik had me al eerder voorgenomen dit nu een keer anders te doen. Maar uiteindelijk komt het er toch op neer dat heel veel weer laste minute moet gebeuren. Met mijn notitieboekje loop ik rond en gedachtes gaan door mijn hoofd “wel of geen kerstkaarten dit jaar?”, “toch een kleinigheidje halen voor die”, “zou wel gezellig zijn om nog naar een kerstmarkt te gaan”, “zullen we nog een presentje maken voor alle klanten” en ondertussen vliegen de dagen voorbij. Daarbij wil ik ook nog goed voor mezelf blijven zorgen en als het kan ook nog lekker sporten. Liefste ook nog genoeg aandacht geven aan alle lieve mensen in je omgeving. Maar hoe dan?


Hoe moet ik al die ballen hooghouden?


Oh ja… en iedereen om je heen wordt maar verkouden of ziek dus maar hopen dat het me niet treft deze laatste 2 weken van het jaar. Afslanken is het laatste waar ik nu echt mee bezig kan zijn. Maar toch, wanneer ik op sta en in de spiegel kijkt denk ik… “hmmm vanaf het nieuwe jaar gaan we weer knallen”. En zeker ook wanneer er dames (en soms heren 😉) bij ons in de praktijk komen en super goed gaan, motiveert mij dat om de “slechte” lekkernijen te laten staan. Maar het is heel moeilijk deze cosy dagen. Loop je over een kerstmarkt dan ruik je de heerlijke Luikse wafels en glühwein al. Of kiezen we massaal voor chocolademelk met slagroom. Want afslanken en fit en sterk worden is echt vooral gewoon alle rotzooi laten staan. Je lichaam alleen het beste geven en bewegen. En je daardoor iedere dag een beetje fitter en energieker voelen.


Onze slechte en bewerkte eetgewoontes hier uit het Westen hebben ontzettend veel invloed waardoor we uit balans zijn. En de ene is uit balans en heeft de vervelende pech dat het aan de buitenkant te zien is door flinker / dikker te worden. En de ander kampt met andere gezondheidsklachten of vage klachten die we als normaal zijn gaan zien (hoofdpijn, moe, futloos, geen focus, en nog veel meer). Alleen heeft niet iedereen in de gaten hoeveel impact eten en drinken heeft. En voel ik het vaak als een missie om het met jullie te delen. Ondanks dat ik zelf ook nog vaak het moeilijk vind om “nee” te zeggen tegen rotzooi. Want het blijft zo verslavend lekker soms en er echt bij horen. Als je 80% kiest voor gezond en 20% iets minder gezond dan ben je echt een heeeeeel eind op weg. En daarbij genoeg water of Slimtea drinken.


Wil je net als mij vanaf maandag 9 januari er helemaal voor gaan. Want dan zijn er echt geen excuses meer, dan hebben we iets speciaals voor je in petto. Maak een afspraak via de site www.slimteam.nl en ontvang bij het intakegesprek een gratis waterfles t.w.v. €19,95.

Dit is vrijblijvend. We willen niet zomaar iets verkopen maar als je op de rode knop drukt om er echt voor te gaan dat je dan ook nu weet waar je start en staat.

We leven maar een keer en als je eenmaal ervaren hebt hoe ontzettend fijn het is om energiek te zijn en dingen makkelijker te kunnen wil je niet meer anders. Dat je allemaal gezondheidsvoordelen voelt door goed voor jezelf te zorgen, dat is wat we iedereen zo gunnen.

Is het (nog) niks voor jou. Dan blijf gewoon al onze tips lezen. We geven je graag waarde en nemen jullie graag mee naar het volgende level.


Liefs Nicolle.

Slimteam
29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page