top of page

MOM BODY | WHAT NOW?Romana is vorige week bij ons op intake gesprek geweest en zal jullie de komende weken meenemen in haar nieuwe reis. Lees hier al een mooie intro van haar:


"Het is ondertussen alweer een goede 6 weken geleden dat Maèl geboren is … De controle deze week bij de verloskundige was helemaal oké en dus mag ik eindelijk weer sporten! En oh boy, wat heb ik dat gemist... gek eigenlijk te bedenken dat ik sporten ooit enorm haatte. Misschien hebben jullie wel gezien welke reis ik gemaakt heb. Fysiek & mentaal enorm veel meegemaakt. Van overgewicht ( -30 kg ) naar een plat & slap lichaam. Vervolgens stapje voor stapje steeds meer liefde ontwikkeld voor sporten en een gezonde levensstijl. Op naar een bikini fitness wedstrijd! en wauw gelijk een 3e plek Maar wat is mijn doel nu? Verantwoord van die zwangerschapskilo’s af, hierbij goed in acht nemen wat mijn lichaam nodig heeft. Een levensstijl die te combineren is met twee kids, een fulltime baan en een sociaal leven. Hoe ik dit ga doen? Ik neem jullie vanaf nu mee in mijn verhaal." Volg mij op insta @romanaxxxxx


Groetjes Romana


25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page